Prag lufte?! Trump kërcënon me zhdukje Iranin: Injorantë!

përdorim force të madhe dhe të pakufizuar”. Udhëheqësi amerikan tha se në disa raste, “e pakufizuar do të thotë zhdukje”. Ai e quajti “shumë injorante dhe...

Nga 1 janari i 2020’ës, shumë më lehtë të punësohesh në Gjermani

Nga 1 janari i vitit 2020, do të jetë shumë më lehtë të gjeni punë në Gjermani, për ata me kualifiimet e duhura. Këshilli Federal...

Rozë

Favoritet kërkojn fitore.Neser xhiro 4-të në Liga Total Lipjan

Neser zhvillohet xhiroja e 4-te ne Liga Total Lipjan ne SuperLige. Ne plan per diten e diel jane shume ndeshje por spikasin sigurisht takimet e...

Shëndeti

Auto

Fun

Njoftime