Pishina ERZA në Lipjan nga nesër hap dyert për vizitorët (FOTO)

Pishina ERZA në Lipjan nga nesër bën hapjen për të gjithë vizitorët.

Në këtë ditë të nxehta të gjithë pushuesit mund të freskohen tek pishina Erza Lipjan (Rruga Prishtinë-Shtime)

Kënd për lojëra, pishina për të rritur dhe për fëmijë, pije të fresta, ushqim cilësor etj.

Pishina ERZA posedon të gjitha kushtet elementare që adhuruesit e ujit të kalojnë kohë, aty  kushtet e sigurisë janë të nivelit të lartë pasi për të pranishmit kujdeset ekipi mjekësor.