Qindra vizitor në pishinën ERZA Lipjan

Pishina ERZA në Lipjan që nga fillimi i sezonit verorë kanë patur vizitorë të shumtë kanë patur mundësin që ti shijojn rrezet e diellit.

E veqanta në pishinën Erza në Lipjan e bënë uji i pastër dhe stafi profesional që është në përkujdesje të vazhdueshme.

Në këto ditë të nxehta të gjithë pushuesit mund të freskohen tek pishina Erza Lipjan (Rruga Prishtinë-Shtime)

Kënd për lojëra, pishina për të rritur dhe për fëmijë, pije të fresta, ushqim cilësor etj.

Pishina ERZA posedon të gjitha kushtet elementare që adhuruesit e ujit të kalojnë kohë, aty kushtet e sigurisë janë të nivelit të lartë pasi për të pranishmit kujdeset ekipi mjekësor.

Foto: Pishina Erza