“Roadside Hotel” shpall konkurs për disa vende të reja pune

Hoteli i ri “Roadside Hotel”, i cili gjendet pranë rrethit te QMI, shpall vende të lira pune për:

· Kuzhinier/e · Ndihmës-kuzhinier/e · Picamen · Kontabilist / Financier · Recepcionist/e · Roje · Pastrues/e · Kamarier/e · Banakier/e Kualifikimi dhe kriteret: – Shkolla e mesme/profesionale ose fakulteti i përfunduar.

– Përvojë pune në gastronomi.

– Njohuri me specifikat e kësaj natyre të punës. – Shkathtësi, përpikëri dhe korrektësi në punë.

– Gatishmëri për të marrë përsipër përgjegjësitë që i takon.

– Aftësi për të punuar nën presion. Për informata më të hollësishme kontaktoni në 044 702 121 ose dërgoni CV-të tuaja në [email protected]