‘Mobileria Arti” Lipjan, Oferta të reja çmime të volitshme

Vazhdojmë me oferta me shumë zbritje!
Oferta të reja qmime të volitshme

Punojmë sipas porosisë, transporti dhe montimi është FALAS në të gjithë Kosovën🇽🇰.

Ju mirëpresim…
Për porosi dhe më shumë info na kontaktoni në :
+383 44 351 256 📱
+383 44 983 090 📱
Mobileria Arti gjendet në Lipjan tek rrethi Prishtinë-Shtime-Lipjan-Airport