Vorbulla gjigante e ujit i afrohej ndërtesave, kaloi nëpër anijet që ndodheshin në bregdet (Video)

Banorët në Marina Bay të Singaporit, u frikësuan nga një vorbull gjigante e ujit, që iu afrohej ndërtesave.

Fenomeni natyra që u krijua si pasojë e stuhisë, kaloi nëpër gjashtë anije dhe dy barka që ndodheshin në bregdet, por nuk iu shkaktoi ndonjë problem, transmeton Telegrafi.

E SPONZORIZUAR

Shtylla massive që arrinte deri në re, është rrotulluar fuqishmë nëpër zonë, por kur po largohej prej ujit humbi fuqinë dhe u shpërbë pas 20 minutave.

Gjatë kohës që po zhvillohej, sa më shumë që afrohej , zgjatej më shumë, duke ngjallur rrezik se mund të shkaktonte ndonjë dëm sikur të ishte tornado. /Telegrafi/