Vendosen kuti për ankesa në të gjitha institucionet arsimore

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka vendosur që të gjitha institucionet arsimore në Kosovë, të vendosen kutitë e ankesave

Sipas Bytyqit, kjo do të mundësojë që të raportohen parregullsitë në tërë arsimin parauniversitar.

E SPONZORIZUAR

“Sot kam marrë vendim që në të gjitha institucionet arsimore të arsimit parauniversitar në Republikën e Kosovës të vendosen kutitë e ankesave. Për zbatimin e këtij vendimi, kam obliguar Drejtoritë Komunale të Arsimit, ndërsa, kutitë e ankesave do të jenë nën menaxhimin e Inspektoratit të Arsimit për një periudhë kalimtare (minimumi 1 vit). Këtë vendim, e kam marrë me qëllim që të mundësohet parashtrimi i ankesave eventuale lidhur me parregullsitë në institucionet e arsimit parauniversitar”, ka shkruar Bytyqi.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/vendosen-kuti-per-ankesa-ne-te-gjitha-institucionet-arsimore-625642/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright