Shkaku i sigurisë, ndalohen “selfiet” në 16 hapësira

Në Mumbai të Indisë, një femër ka rënë në ujë, duke dashur të bëj “selfie”, në një vend të papërshtatshëm.

Me të rënë ajo në ujë, një mashkull është hedhur ta shpëtoi, por ka mbetur i vdekur, sepse nuk ka mundur të dal i gjallë nga uji.

Trupi saj, ende nuk është gjetur.

Me këtë rast, Policia ka identifikuar 16 hapësira, në të cilat bërja e “selfive”, është e rrezikshme dhe mund të përfundoi me fatalitet.

Vendasit dhe turistët që vizitojnë këto hapësira, e kanë të ndaluar të bëjnë “selfie”, meqë ka rrezik të përhershëm. /Telegrafi/