Shikojeni këtë sakrificë, për të hedhur mbeturinat në kontejner (Video)

Një i ri në Steenwijk të Holandës ka kaluar nëpër shumë vështirësi, derisa i ka hedhur plehrat në kontejner.

Rruga e rrëshqitshme poshtë këmbëve të tij, bën që ai të rrëzohet, por djaloshi i përkushtuar nuk i lë mbeturinat jashtë kontejnerit, transmeton Telegrafi.

Ai ecën zvarrë deri te kontejneri ku edhe e hedh qesen e zezë.

E SPONZORIZUAR

Djaloshi shihet teksa fshin djersët e ballit, si pasojë e lodhjes dhe mundit. /Telegrafi/