Printon trupin me gjakun e vet (VIDEO)

printon

Artisti Ted Lawson, ka printuar portretin personal me gjakun e tij.
Në vend të bojës së printerit, ai ka lidhur një tub nga krahu i tij, dhe ka furnizuar me gjak (që printeri e përdorte në vend të bojës) aparaturën CNC, transmeton Albeu.com.

Shihni videon e mësipërme.