Pajisja që zëvendëson njeriun, përgatitë vet ushqimin

Një kompani ka krijuar një makinë që mund të bëjë deri në 2,400 rrathe të vogla të sushit.

Ky kjo makinë është i aftë për të bërë sushi menjëherë, me prekjen e një butoni të krijuar nga inxhinierët.

E SPONZORIZUAR

Pajisja e krijuar e firmës AUTEC thotë se kjo makinë mund të zëvendësoj një kuzhinier sushi, shkruan Daily Mail, transmeton Indeksonline.

Firma që prodhon sushi, AUTEC thotë se pajisja mund të krijojë 2,400 sushi dhe 200 rrotullime sushi në orë

Ajo pastaj mund të përfundojë përgatitjen dhe ta bëjë gati për të shërbyer.

Jo vetëm për sushi, por edhe kjo makinë mund të përdoret edhe për ushqime tjera.

Kjo pajisje shitet në Japoni./Indeksonline/