Lansohet versioni i aplikacionit Apple Music, që mund të përdoret edhe në kompjuter

Më në fund mund të dëgjoni muzikë nga Apple Music, në kompjuterin tuaj dhe shfletuesin e preferuar, pa pasi nevojë për iOS apo Android, apo iTunes për Mac apo Windows.

Në prag të lansimit të iPhone 11, Apple e ka ofruar edhe këtë mundësi në versionin beta, në beta.music.apple.com dhe sikurse Spotify, mund të funksionojë në çdo platformë shfletuese përfshirë macOS, Windows, Crome OS, iOS dhe Android, transmeton Telegrafi.

E SPONZORIZUAR

Ky lansim, vjen edhe me dukjen e re të aplikacionit, që ngjanë më shumë me atë që është përditësuar për macOS Catalina. Shfrytëzuesit kanë qasje në të gjitha koleksionet muzikore, kanalet e radiove, krijimin e listave të përsonalizuara dhe materialet e rekomanduara.

Derisa kjo mundësi është shumë e mirë, pritet që Apple të veprojë njëjtë me Apple News+ dhe Apple TV+ që pritet të kenë mundësi të shumta. /Telegrafi/