Komuna e Lipjanit përfituese nga Granti i Përformances për Mjedis të Pastër

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

 

Nënkryetari i Komunës së Lipjanit z. Diamant Bytyqi së bashku me drejtorin e shërbimeve publike, mbrojtje dhe shpëtim z. Burim Rrustemi, sot në Ditën Ndërkombëtare të Mjedisit, kanë pranuar donacion 117 Kontejnerë metalik 1.1m3 dhe 1100 Kontejner plastik 120 L, në kuadër të skemës nga Gara për Mjedis të Pastër dhe Granti i Përformancës Komunale nga MMPHI, ku Komuna e Lipjanit është përfituese edhe në këtë vit.

Nënkryetari Bytyqi, gjatë nënshkrimit të kësaj marrëveshje, ka theksuar se këto pajisje do të jenë në shërbim të qytetarëve lipjanas por edhe një lehtësim në grumbullimin e mbeturinave nga njësisia operative e Pastrimit në Lipjan.

SHIKO MË SHUMË

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

Vendosen 35 kamera të sigurisë në fshatin Magurë

Kryetari i Komunës së Lipjanit z. Imri Ahmeti, theksoi rëndësinë e këtij projekti për...