Kapet shoferi me mbi 10 milionë euro kokainë, të fshehur në peshk të ngrirë

Policia dyshoi për diçka në kamion, kështu ata përfunduan duke gjetur kokainë me vlerë mi 10 milionë euro.

James Satterley, shoferi i një furgoni peshku të ngrirë, u ndalua nga oficerët e Forcave Kufitare ndërsa mbërriti në traget në Portin Newhaven, East Sussex, herët në mëngjes më 23 nëntor, transmeton Indeksonline.

 

Midis produkteve të ngrira, oficerët gjetën 97 pako të mbushura me kokainë.

 

50-vjeçari është akuzuar për importimin e drogave të klasit A ​​dhe është mbajtur në paraburgim derisa të paraqitet para Gjykatës së Magjistraturës së Brighton të hënën, 25 nëntor.

Brenda kamionit, oficerët e Forcës Kufitare gjetën 97 pako të fshehura midis peshqve të ngrirë – me secilën që përmban rreth një kilogram kokainë.

Policia dyshoi për diçka në kamion, kështu ata përfunduan duke gjetur kokainë me vlerë mi 10 milionë euro.

James Satterley, shoferi i një furgoni peshku të ngrirë, u ndalua nga oficerët e Forcave Kufitare ndërsa mbërriti në traget në Portin Neëhaven, East Sussex, herët në mëngjes më 23 nëntor, transmeton Indeksonline.

Midis produkteve të ngrira, oficerët gjetën 97 pako të mbushura me kokainë.

50-vjeçari është akuzuar për importimin e drogave të klasit A ​​dhe është mbajtur në paraburgim derisa të paraqitet para Gjykatës së Magjistraturës së Brighton të hënën, 25 nëntor.

Brenda kamionit, oficerët e Forcës Kufitare gjetën 97 pako të fshehura midis peshqve të ngrirë – me secilën që përmban rreth një kilogram kokainë.

Sipas Agjencisë Kombëtare të Krimit (NCA), droga – të cilat u morën për analiza të mëtejshme pas transportit – mund të ishin shitur për mbi 10 milion euro./Indeksonline/

Sipas Agjencisë Kombëtare të Krimit (NCA), droga – të cilat u morën për analiza të mëtejshme pas transportit – mund të ishin shitur për mbi 10 milion euro./Indeksonline/