Imri Ahmeti: Rruga Magure-Lipjan është nën përgjegjësin e Ministrisë së Infrastrukturës, Ministria ka menaxhuar këtë projekt

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti përmes një postimi në facebook ka thënë se rruga Magure-Lipjan është nën përgjegjësin e Ministrisë së Infrastrukturës. Ministria ka menaxhuar këtë projekt sepse është rrugë regjionale dhe kontraktimin, mbikqyrjen dhe financimi i kësaj rruge është tërësisht nën përgjegjësin dhe administrimin e Ministrisë së Infrastrukturës.

Postimi i plotë nga Kryetari Ahmeti:

Sqarim

Më duhet përseri të informojmë qytetarët që rasti i rrugës, Magure-Lipjan është nën përgjegjësin e Ministrisë së Infrastrukturës. Ministria ka menaxhuar këtë projekt sepse është rrugë regjionale dhe kontraktimin, mbikqyrjen dhe financimi i kësaj rruge është tërësisht nën përgjegjësin dhe administrimin e Ministrisë së Infrastrukturës.

Çdo tentim i veshjes së përgjegjësisë dikujt tjetër është i padrejtë, jo real dhe tendencioz.
Ne edhe me këtë rast bashkëndjejmë pakënaqësin tonë krahas me qytetarët për neglizhencën dhe papërgjegjësin e kompetentëve në realizimin e këtij projekti.

Ne mbështesim çdo kërkesë në drejtim të përfundimit sa më parë të kësaj rruge sipas kualitetit dhe standardeve të kontraktuara.