Gjyshi u befasua kur zbuloi se sa kushton ora që e ka blerë në vitin 1968

Në vitin 1968, Roger Cooper kishte blerë një orë për 57 dollarë, Omega Speedmaster.

Mirëpo pesëdhjet më vonë, gjyshi 71 vjeçar vendosi të shihet se sa vlen ora e tij, kurse eksperti i orave kur e kuptoi se ora e tij njihet si “Ultraman” dhe vlera e kësaj ore tani është 39,000 dollarë dhe me këtë çmim edhe e shiti orën në shtëpinë e ankandeve Gradiner Hougate.

 

 

Ky ishte një momentë shumë i bukur i këtij të moshuari i cili u befasua se sa kushtonte tani ora e tij./Indeksonline/.