Diskutohet Plani i Veprimit në menaxhimin e mbeturinave

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti i shoqëruar me bashkëpunëtorët e tij gjatë ditës së sotme kanë zhvilluar takimin me konsulentët e GIZ-it gjerman, ku është diksutuar rreth Planit të Veprimit në menaxhimin e mbeturinave.
Gjatë këtij takimi janë theksuar nevojat e identifikuara të reformimit dhe sistemimit të aseteve të Kompanisë Pastrimi në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit për të rritur shërbimet ndaj qytetarëve në riorganizimin e shërbimeve të mbledhjes së mbeturinave në qendër të qytetit të Lipjanit, njofton Komuna e Lipjanit.
Në këtë rast kryetari Ahmeti ka falenderuar ekipin nga GIZ për mbështjen e vazhdueshme, duke thënë se ky projekt është i rëndësishëm në përmirësimin dhe zgjerimin e shërbimeve për grumbullimin e mbeturinave si dhe ka siguruar se do të angazhohet në implementimin sa më efikas të këtij Plani.

Image may contain: 8 people, people smiling, people sitting, table and indoor
Image may contain: 9 people, people sitting and indoor