Banorët e Babushit bllokojnë rrugën, shkak kamionët me peshë të rëndë

Banorët e fshatit Babush të Muhaxherve të Komunës së Lipjanit, sot gjatë ditës kanë bllokuar rrugën e fshatit për shkak që sipas tyre kamionët me pesha të rënda po kalojnë këtë pjesë dhe si pasoj po dëmtojnë rrugën.

LipjaniNews mëson se këta kamion po bartin zhavor dhe gurë të ndryshëm për ndërtimin e autostradës për Gjilan-Prishtinë.

Pas kësaj, Policia Kosovës ka dal në vendin e ngjarjës.