Aura, aplikacioni që ju ndihmon të gjeni vendin tuaj të qetë dhe të lumtur

Sa herë që smartphone-i juaj dridh për një mesazh të ri ose një alarm të tingëllon për takimin tuaj të ardhshëm, ndoshta ju kujtohet se sa e vështirë është jeta juaj kur jeni të lidhur me të gjitha ato “rrahje” elektronike.

Sigurisht, kjo mund të të ndihmojë të jesh më produktiv, por teknologjia dhe relaksimi jo gjithmonë punojnë dorë më dorë. Sidoqoftë, Aura Premium po punon në këtë drejtim, kjo pritet të bëhet me një meditim të bazuar në aplikacione dhe regjim lehtësimin e stresit, transmeton Indeksonline.

E SPONZORIZUAR

Tani për tani, ju mund të siguroni një jetë të shërbimeve të drenimit të ankthit të Aurës për vetëm 79.99 dollarë, gati 80 për qind e kursimit të çmimit të rregullt.

Aura patjetër ka tifozë, duke përfshirë mbi 4,400 komente të konsumatorëve që vlerësojnë aplikacionin një 5 nga 5 në Apple App Store dhe një 4,5 nga 5 në Dyqanin e Luaj me Google.

Kjo besnikëri është pjesërisht për shkak të mënyrës inovative, Aura përdor metodat e mësuesve të meditimit të lartë dhe terapistëve. Këto qasje bëhen të personalizuara përmes UA-s së Aurës, pasi aplikacioni tregon përgjigjen tuaj në seancat e meditimit të tyre 3, 7 dhe 10-minuta, pastaj figuron nga taktikat që ju përshtaten më së miri.

Nëse qasja juaj ndaj ushtrimeve të ndërmjetësimit është e drejtpërdrejtë dhe konstante ose e relaksuar dhe më e përhapur, Aura do të mbajë gjurmët e disponimit tuaj, do të ofrojë përkujtues, modele vendëse në efektivitetin e saj dhe do t’ju tregojë se si po bëni me pamjet e ftohta.