Anbasadori Kosnett shkon për t’i mbushur bateritë

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett ka bërë të ditur përmes një shkrimi në Twitter se për pak ditë së bashku me bashkëshorten e tij do të shkojnë për pushime, raporton Gazeta Express.

Kosnett ka shkruar se ai dhe Alision do të pushojnë disa ditë.

Tutje, i njejti ka thënë se kur të kthehin do të vazhdojnë angazhimin me popullin e Kosovës, në internet, si dhe duke udhëtuar në të gjithë vendin./Express/

Ambassador Philip S. Kosnett

@USAmbKosovo

Alison and I are taking a few days off to recharge for the exciting challenges ahead. When we return, we look forward to continuing to engage with the people of Kosovo, online as well as in our travels around the country.

See Ambassador Philip S. Kosnett’s other Tweets