Adoleshentet e sulmojnë fizikisht një burrë (Video)

Në një qendër tregtare në Rusi, dy adoleshente e kanë sulmuar një burrë të pastrehë.

Vajzat që besohet të jenë rreth 16-vjeçare, e kanë sulmuar fizikisht dhe i kanë marrë paratë që kishte në xhep dhe çantë.

Pasi burrit nuk i mbetet më asgjë për t’i vjedhur, ato largohen, për tu kthyer sërish.

I gjakosur dhe i molisur nga goditjet, burri provon të ngrihet, por njëra prej tyre e godet dhe e tërheqë për rrobe .

Me të shkuar në vendin e ngjarjes, disa njerëz dhe një pjesëtar i sigurimit fizik, vajzat largohen.

Derisa ato janë në arrati, burri po mbahet nën kujdes intensiv, shkaku i lëndimeve të mëdha. /Telegrafi/