Zhduket një vajzë në Lipjan

Policia Kosovës ka njoftuar se dje në rrugën “Skënderbeu”, Lipjan ankuesja femër K-Shqiptare ka raportuar se përderisa ishte me vajzën e saj viktimën femër K-Shqiptare e moshës së mitur me aftësi të kufizuara është larguar.

Sipas raportit thuhet se ajo dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

/LipjaniNews/