Zhduket një femër në Lipjan

Policia Kosovës përmes raportit 24 orësh ka bërë të ditur se 14.07.2019 në ora 00:20 ankuesi mashkull  K/Shqiptar, ka raportuar se motra e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.

Policia Kosovës e ka cilësar këtë rast si person i zhdukur.

/LipjaniNews/