Vjedhje në Gadime

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Po bënin gara në rrugën Lipjan-Veternik, gjobiten shoferët

Njësia për Kontroll të Autostradave në kuadër të planit “Parandalimi i garave ilegale të...

ASK: Deri më tani në Kosovë janë regjistruar 530 mijë banorë

Agjencia e Statistikave të Kosovës po mban konferencën e radhës lidhur me ecurinë e...

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar raporton se nga një person i panjohur i është  vjedhur portofoli.

Raporti plotë nga Policia:


VJEDHJE E RËNDË

Fsh. Gadime e Epërme, Lipjan

17.03.2023-12:30.

Ankuesi mashkull kosovar raporton se nga një person i panjohur i është vjedhur portofoli.

Në konsultim me prokurorin rasti shkon në procedurë të rregullt.

SHIKO MË SHUMË

Po bënin gara në rrugën Lipjan-Veternik, gjobiten shoferët

Njësia për Kontroll të Autostradave në kuadër të planit “Parandalimi i garave ilegale të...

Nderohen dëshmorët dhe martirët në fshatin Sllovi

  Kryetari i Komunës së Lipjanit, z. Imri Ahmeti së bashku me bashkëpunëtorë gjatë ditës...

Kanosje në Lipjan, arrestohet një person

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se është kanosur nga...