Vjedhje në Bukovicë të Lipjanit

Në fshatin Bukovicë të Lipjanit Viktima mashkull K/Shqiptar ka raportuar se persona të panjohur kanë hyrë në oborrin e shtëpisë, me ç’rast kanë hapur me forcë derën metalike të kontejnerit dhe nga aty kanë vjedhur një pushkë gjuetie, njofton Policia Kosovës.

/LipjaniNews/

E SPONZORIZUAR