Të gjitha sëmundjet fillojnë nga helmet në zorrë: Katër simptoma të cilat tregojnë që trupi nuk mund të luftojë me helmet!

Ekuilibri është kyç për ruajtjen e shëndetit të mirë

Stresi, ushqimi i çrregullt, gjumi i pamjaftueshëm dhe qëndrimi negativ ndaj punës dhe njerëzve pamundësojnë balancimin në organizëm dhe na hedhin në kurth toksik, transmeton Telegrafi.

E SPONZORIZUAR

Prandaj është me rëndësi të dëgjohen sinjalet të cilat na i dërgon trupi, sepse ato janë rruga drejt nxjerrjes jashtë të helmeve.

Fryrja

Organizmi i njeriut përditë duhet të nxjerrë jashtë helmet, me zbrazjen e zorrëve, së paku një herë në ditë.

Nëse ju mundon fryrja dhe nuk mund të zbrazni trupin nga helmet, ato kthehen në qarkullimin e gjakut dhe aty “çmenden”.

Këshillë: Nëse keni probleme me jashtëqitjen përpiquni të pini sa më shumë ujë, të ushtroni dhe të merrni ndonjë probiotik cilësor apo çaj bimor.

Era e keqe

Era e keqe mund të jetë tregues që keni probleme me helmet të cilat nuk mund t’i nxirrni nga organizmi.

Mund shfaqet për shkak të baktereve në gojë të cilat lirojnë aromë. Veç kësaj, tregojnë se si mëlçia juaj ka problem me nxjerrjen e helmeve.

Këshillë: Merrni erëza të freskëta bimore p.sh. majdanoz apo koriandër që janë të shkëlqyeshëm për detoksikimin e mëlçisë.