Si një turbinë: Ky është tingulli i jashtëzakonshëm i Audi e-tron GT

 Si një turbinë: Ky është tingulli i jashtëzakonshëm i Audi e-tron GT

Makina tjetër elektrike nga Audi tingëllon si një përzierje e një turbine futuristike dhe një filmi fantashkence.

Një makinë e re elektrike Audi pritet të dalë nga linja e montimit në fund të vitit: Audi e-tron GT. Është prodhuar nga Audi Böllinger Höfen në sitin Neckarsulm. Tani, prodhuesi gjerman i automobilave ka paraqitur tingullin e kësaj makine, transmeton Telegrafi.

Në pjesën e përparme të makinës elektrike, këmbësorët dhe çiklistët paralajmërohen nga sistemi paralajmërues i automjetit akustik (AVAS). Me një paketë zanore të disponueshme opsionalisht, ka edhe një altoparlant të dytë, më të madh në pjesën e pasme. Ekziston edhe tingulli artificial i makinës në brendësi.

Për fat të keq, Audi nuk e ngarkoi klipin në lidhje me modelin e zërit në vetë YouTube, por një tjetër përdorues i YouTube e bëri atë për prodhuesin gjerman. Tingulli i e-tron Gran Turismo mund të dëgjohet në videon e mëposhtme.

Nëse shoferi i e-tron GT shtyp pedalin e gazit, prodhohet një tingull që të kujton një turbinë futuristike nga një film i trilluar shkencor. Se si tingëllon tingulli artificial në të vërtetë varet nga shpejtësia dhe pozicioni i pedalit të gazit.

Asnjë detaj teknik nuk është botuar ende

Është ende e paqartë se cilat janë pajisjet dhe detajet teknike të automjetit të serisë e-tron GT. Audi ende nuk ka publikuar ndonjë informacion për këtë.

LipjaniNews.com