Shiten 4 ari tokë (Truall) te Xhamia, çmimi volitshëm

Shiten 4 ari tokë (Truall) në Lipjan, mënyra e pagesës edhe me kompensim me veturë si kundërvlerë.

Toka është e përshtatshme për banim, po ashtu ka dokumentacion të rregullt.

E SPONZORIZUAR

Çmimi sipas marrëveshjes, si dhe detaje të tjera kontakto përmes telefonit:

+38344568037  +38349222551 (VIBER)