Rrahje në Lipjan

Policia Kosovës ka njoftuse se në Lipjan janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K/Shqiptar pasi të njëjtit kishin mosmarrëveshje mes vete dhe ka ardhur deri te rrahja.

Gjatë rrahjes lëndime trupore kanë pësuar dy të dyshuarit dhe dy dëshmitare femra K/Shqiptare të cilët posedojnë raport mjekësor, thuhet në raport nga Policia.

E SPONZORIZUAR

Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.