Rinumërohen rreth 200 vendvotime

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka vazhduar edhe dje rinumërimi i votave.

Rreth 200 vendvotime janë rinumëruar ndërsa kanë mbetur edhe pak më shumë se 100 për tu përmbyllur rinumërimi.

 

 

Valmir Elezi, zëdhënës i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka thënë për Indeksonline se deri të dielën në mesnatë janë rinumëruar 199 vendvotime nga 314 sa është numri i përgjithshëm i tyre sipas vendimit të KQZ-së.

Votat e rinumëruara janë të rajonave të ndryshme ndërsa ende nuk dihet se a ka pasur mospërputhje të mëdha të rezultateve apo jo.

Tri parti politike kanë kërkuar rinumërim të plotë të votave, Lidhja Demokratike e Kosovës, Partia Demokratike e Kosovës dhe Nisma Socialdemokrate