Për një “fije floku” shmanget një tragjedi

Për “një fije floku” është shmangur një tragjedi në një autostradë në Itali, në afërsi të Bordiger dhe Sanremos. Një shofer i dehur rumun që ishte prapa timonit të një kamioni, për më shumë se tre kilometra kishte vozitur në korsinë e kundërt dhe për fat të mirë askush nuk e ka pësuar me jetë.

Ai kishte vozitur “zig-zag” duke shmangur përplasjet e drejtpërdrejta me veturat që po vinin nga ana e kundërt. Ai po lëvizte në drejtim të Genoas, kur vendosi të ndalet për një pauzë disa minutëshe. E kur sërish u rikthye në kamion u fut në drejtimin e kundërt, shoferë të shumtë ia bënin me drita për t’i treguar se po bënte gabim shumë të madh, transmeton Telegrafi.

E SPONZORIZUAR

Megjithatë ai arriti të ndalet dhe ta rikthej kamionin, por aty hasi në patrullën e policisë. E pasi që i është nënshtruar tetit të alkoolit, është konstatuar se kishte përqindje të madhe të alkoolit në gjak, me ç’rast i është konfiskuar kamioni dhe është detyruar të paguaj gjobën prej 6,500 euro