Para të falsifikuara në Babush i Muhaxhirëve

Policia Kosovës njofton se dje në fshatin Babush i Muhaxhirëve në Lipjan në ora 22:50 ankuesi mashkull K/Shqiptar, punëtor në një pompë të  derivateve, ka njoftuar se një person –vozitës i pa njohur me një automjet është shërbyer me derivate me ç’rast ka  berë pagesën me një monedhë  prej 100 (njëqind) Euro, e cila dyshohet të jetë e falsifikuar.

Monedha e dyshuar është konfiskuar nga Policia, kurse rasti është iniciuar dhe mbetet nën hetime.

/LipjaniNews/