Pak vende të lira në LIGA TOTAL.Sezoni ri po vjen

Liga Total Lipjan na ka informuar se pothuajse po plotsohet numri i skuadrave.Perseri do jene tre liga te ndara.

Superliga,LigaPare dhe LigaeDyte.Ndersa ka edhe pak vende te lira per ata te cilet duan te jene pjese e sezonit te 12-te te LIGA TOTAL LIPJAN