LIGA TOTAL kompleton skuadrat në kohë rekorde.Nis sezoni ri me 17 mars

Dardan Saraçi organizator i LIGA TOTAL LIPJAN se bashku me stafin e kesaj lige kan deklaruar se jane shume te befasuar me fatkin qe asnjehere me pare nuk jane kompletuar skuadrat aq shpejt sa sivjet.

”Mbrenda pak ditesh kemi arritur te kompletojme SuperLige,Ligen e Pare dhe te Dyte andaj kjo nuk ka ndodhur asnjehere me pare qe kaq shpejt te kompletohen ligat”tha Saraçi.

”18 skuadra do jene ne SuperLige,16 ne lige te pare dhe 14 ne ta dyten u shpreh organizatori Lipjanas”.Me 17 mars pritet te filloje sezoni i 12-te i LIGA TOTAL LIPJAN ndersa pjese e saj do jene afro 50 skuadra.

Suksesi kaq i madh ka bere qe edhe sponsoret te shohen si dhe interesi i firmave e skuadrave serioze qe te jene pjese e kesaj lige qe tash e disa vite ka marr primatin e liges me te madhe dhe me te forte ne Republiken e Kosoves.