Nuk ka remontada,Rent a Car Shotani dhe Bryma Tex në finalen e madhe

Rent a Car Shotani dhe Bryma Tex do jenë në finalen e madhe teë LIGA TOTAL LIPJAN të dielen e 24 shkurtit.

Dy gjigandet në fjalë nuk kanë berë gabime në takimet e dyta dhe përkunder fjalëve se mund të ketë remontada ajo nuk ndodhi.

Fox Group barazoi 5-5 në takimin e dytë por në takimin e parë ata u munden 1-7 andaj Rent a Car Shotani me qetësi preku finalen e madhe.

Bryma Tex dje mbrëma u mund 0:2 nga Mozzart Sport por në takimin e parë Bryma kishte fituar 4:0 dhe kjo mjaftoi që ata të kalojnë tutje.