Nisin punimet për rregullimin e shtratit të Lumit Sitnica në Lipjan

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, do të vizitojë Komunën e Lipjanit, ku do të pritet në takim nga Kryetari i Komunës, Imri Ahmeti.

Pas takimit Ministri Matoshi e Kryetari Ahmeti do të bëjnë zyrtarisht hapjen e fillimit të  punimeve për realizimin e projektit “Rregullimi i  shtratit të Lumit Sitnica në Lipjan”.

E SPONZORIZUAR

Ky projekt financohet nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.