Nesër a do ketë remontada në Liga Total

Mozzart Sport dhe Fox Group kan nje mal perpara per te kaluar neser nese duan te jene ne gjysemfinale.4 gola ne disavantazh per Mozzart qe luan ndaj Bryma Tex dhe plot 6 gola disavantazh per Fox Group qe luan ndaj Rent a Car Shotanit.

Duhet me shume se fat qe te ndodhe nje permbysje e madhe qe do ishte faktikisht e jashtezakonshme dhe e para ne histori te LIGA TOTAL.