Në Lipjan shpërndahen 50 pako ushqimore për familjet me nevojë

Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit ka njoftuar se në Lipjan janë ndihmuar 50 familje me pako ushqimore.

Postimi plotë nga kjo shoqatë:

Diten e 5 te Ramazanit e vazhduam ne komunen e Lipjanit , karvani jon Humanitar sot i ndihmoje 50 familje nevojtare. Familjet janë të perzgjedhura nga kuvendi komunal i Lipjanit.

Donator te ketij aksioni jane ;
Mergime Krasniqi 10 familje
Gafurr Sulejmani. 4 familje
Almira Sabiti 3 familje
Jetmire Ramadani 1 familje
Shpend dhe Zana Ajdini. 1 familje
Jeton Sadiku 1 familje
Qendrim Maxhuni. 2 familje
Ramadan Bucolli. 2 familje
Dr Berat Hoxha 2 familje
Radife Aliji 2 familje
Liridon Gjukaj 3 familje
Xhevdet Tahiri 2 familje
Jumni Shabani. 2 familje
Fetush Bytyqi Prizren 7 familje
Mustafe Shoshi me ba dua per djalin 8 familje

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresit Zoti i shperblefte