Mos u frikësoni, do të kthehem: 6 gjërat që thanë kriminelët pak para ekzekutimit

A ta që ekzekutohen gjithmonë kanë disa fjalë të fundit për t’i thënë. Fjalë të frikshme dhe të paharrueshme, kanë lënë disa kriminelë të ekzekutuar, ku kanë qenë inspirim për shumë libra e filma.

Të gjithë ata që denohen me burg të përjetshëm, apo edhe me ekzekutim sigurisht që kanë një mendime shumë ndryshe ndaj të tjerëve, pasi jeta për ta mbaron.Gazeta Metro ju sjellë fjalët e fundit të 6 kriminelëve, pak para se të ekzektuoheshin:

E SPONZORIZUAR

1. Më vjen keq veç për dy gjëra: më falni që i kam lënduar disa kafshë gjatë jetës sime dhe më falni që nuk mund ta vras të gjithë racën njerëzore.

2. Njerëzit e mirë janë gjithmonë të sigurt që kanë të drejtë.

3. Mos u frikësoni, do të kthehem.

4. Zotërinj a jeni gati të shihni një mollë të pjekur.

5. Nuk m’i dhanë shpagetat, dua që shtypi ta dijë.

6. Le ta bëjmë pra.

Këto janë fjalët e disa nga personave të dënuar për krime të rënda, si vrasje, mashtrime të mëdha, dhunime, e shumë krime të tjera.