Money Gram tani edhe tek Super Viva Lipjan

Tani e tutje mund të bëni dërgesat dhe transferet nga jashtë, dhe të gjitha faturat mund ti paguani edhe në Money Gram në Super Viva në Lipjan.

Shpejt, saktë, sigurt

Money Gram Lipjan, Super Viva
Rr. Gjergj Kastrioti Skënderbeu