Lebletore dhe free shop Roma në Sheshin Adem Jashari Lipjan

Lebletore dhe free shop Roma me lokacion në sheshin Adem Jashari në Lipjan tashmë me produktet më të freskta.

Fara, bambus, miser, eblebi, kikirka, bonbona me ngjyrë, rrush i terur, cigare, mbushje, popkek, chipsa, fistek, pije të freskta etj.

E SPONZORIZUAR

E hapur nga ora 10:00 deri 23:00.