Komuna: Shumë shpejt edhe tri rrugë të asfaltuara në Gadime

Komuna e Lipjanit ka bërë të ditur se gjatë ditës së sotme kanë filluar punimet në rregullimin për asfaltimin e tri rrugëve në fshatin Gadime.

“Rruga Murturi, Bahtiar Ejupi dhe rruga Kuksit do të jenë të asfaltuara, banorët e kësaj pjese u shprehën të kënaqur rreth realizimit të këtij projekti si dhe kanë falënderuar Komunën e Lipjanit për përkushtimin në realizmin e shumë projekteve e që kanë rëndësi të madhe për qytetarët. Ky projekt është investim nga Komuna e Lipjanit”, thuhet në njoftim.

E SPONZORIZUAR
Image may contain: sky, tree, outdoor and nature
Image may contain: outdoor