Kompania Pastrimi-Lipjan bën thirrje qytetarëve që mos ti hudhin mbeturinat në kontejnerët e qytetit nga renovimet e lokaleve apo banesave

Njësia operative “Pastrimi” Lipjan përmes një postimi ka bërë thirrje që qytetarët mos të hudhin mbeturina nga mbetjet e renovime të lokaleve apo banesave.

Postimi i plotë nga Kompania Pastrimi-Lipjan

 

E SPONZORIZUAR

Njësia operative “Pastrimi” Lipjan ju bënë thirrje qytetarëve të pa ndërgjegjshëm që për renovime të lokaleve dhe banesa për hudhjen e mbeturinave për shërbim të veçantë të drejtohen në njësinë operative Lipjan e mos ti hedhin në kontejnerët në qytet se kështu ju vështirësohet edhe kryerja shërbimit punëtorëve të Kompanisë kërkojmë nga organet kompetente nga Inspektorati të marrë masa dhe të gjobiten këta qytetar të pa ndërgjegjshëm.