Këto vende do të mbesin pa rrymë në Lipjan

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Zyrtari i KFOR-it pyetet nga Specialja për uniformat që mbante UÇK-ja

Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë, po vazhdon edhe të mërkurën...

Moti sot i vranët e me diell

Sot do të mbajë mot i vranët dhe me intervale me diell. Sipas njoftimit të...

23.05.2023Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.  NgaNS 110/10[kV]Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Adrian Krasniqi 1 (kodi: 11000072218 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Vendet: 104. rr. Abdyl Frashëri, një pjesë e konsumatorëve në rrugën Hamëz Jashari dhe Adrian Krasniqi. Stacioni veri, shkolla Naim Frashëri etj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në rrjetin 0.4kV.

24.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10[kV] Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gaçka  (kodi: 40042002) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës ku mund të riparohet, dhe ndërrim i konzollave ku ka nevoje etj.

2.

TS 35/10[kV] Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat  (kodi: 41048002) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanicë) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës ku mund të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevoje etj.

3.

TS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Gjilan

1.

NgaTS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

LP 10kV Pasjan (kodi: 61066013 prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin për Muqibabë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10[kV] Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV J07 Kçiqi (kodi: 70000102) nga ora 09:30 deri 14:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave 10kV, kontrollimi TS për vaj, riparimi kabllove 10/04. kV TS – Vatiqet.

Peja

1. 

NgaNS 10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10 kV Jagoda (kodi: 52000105  prej orës 11:30  deri në orën 15:00

Vendet: fshatrat: Stupë, Budisalc, Nagllavkë,  Krusheve Madhe, Jagodë, Paskalicë dhe Krushevë e Vogël.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrim i shtyllës 10 kV.

24.05.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

Nga Dalja 10[kV] Malisheva

Pa tension mbesin këta NS 10/0.4 [kV]:

NS 10/0.4 [kV] Te tregu ( kodi: 82082004001nga ora 09:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4 [kV] Dardania (përballë KEK-ut) ( kodi: 82082004027nga ora 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Pavarësia, Rilindja Kombëtare.

Arsyeja:  Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV  J11 Rezonanca  (kodi: 19000029) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorit dhe kthinës RMU – LOT 35(2021) Feeder 5.

24.05.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/[10]kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 3 110/10kV (J15) – ana 10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë),  Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu; fshatrat:Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll, Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë konsumatorët komercialë, TS-Sadik Qoqaj, Internacional Hospital Kosova SH.P.K.  Shpend Ramadani, Buçaj SH.P.K.  Fatmir Krasniqi, N.T.”Liridoni”, SA-Sallahu SHPK.  Ahmet Sallahu, Kosova Motors Group, N.P.T.Besa Commerce Abdulla Veliu, United Hospital L.L.C. Alfred Ibrahimi, Merchandising, Group L.L.C.Drilon Heta, PRO&CO Group SH.P.K., Objekti  Nexhat Dumnica, D.P.T. ” Labi As “, Potera, Baki automobil, TS-Skender Gashi “V. Gashi Produkti Slopanel”,TS-Elektro Stublla, N.T.N.SH.Hidroizolimi “SHALA”, Sami Krasniqi, TS-Auto Llapi SH.P.K, Delfin Auto SH.P.K., Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  09:00 deri 12:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 10kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

SHIKO MË SHUMË

Shantazhohet një femër në Lipjan, arrestohet një person

Policia Kosovës ka njoftuar se pas hetimeve të zhvilluara, është arrestuar i dyshuari kosovar...

Rrahje mes dy femrave në Lipjan

Policia Kosovës ka njoftuar se dy të dyshuarat femra kosovare, janë përleshur në mes...

Policia gjenë armë pa leje tek një shtëpi në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se gjatë kontrollit të shtëpisë së të dyshuarit mashkull kosovar,...