Këto vende do të mbesin pa rrymë në Lipjan

KEDS ka lëshuar paralajmërimin për qytetarët e Kosovës se disa vende në Kosovë do të mbesin pa rrymë për shkak të punimeve në rrjet.

Pothuajse të gjitha qytetet e Kosovës do të preken nga ndërprerjet e planifikuara të rrymës.

E SPONZORIZUAR

Nga NS 110/35/10 Lipjani (kodi 410000) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm 12/1600, vendosja e konzollës anije, vendosja e izolatorëve dhe demontimi i shtyllës ekzistuese.