Keqpërdoret seksualisht një e mitur në Lipjan

Policia Kosovës njofton se dje në Lipjan është arrestuar i dyshuari mashkull K/Shqiptar, pasi që i njëjti dyshohet se ka keqpërdor seksualisht viktimën moshë e mitur femër K/Shqiptare.

Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante policore dhe me vendim të prokurorit, viktima dërgohet në ekzaminim mjekësor, ndërsa i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjest, thuhet tutje nga Policia.

LipjaniNews/