Imri Ahmeti: Kemi ndezur Flakadanin e Lirisë në shenjë kujtimi për dëshmorin Xhavit Kozhani- Burgia

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka thënë se sonte në 20 vjetorin e rënies së Dëshmorit “Xhavit Kozhani” – Burgia, bashkë me Komandantin e Policisë në Lipjan, Bashkim Bytyqi dhe familjarët e dëshmorit kemi ndezur Flakadanin e Lirisë në shenjë kujtimi për dëshmorin Xhavit Kozhani- Burgia dhe gjithë dëshmorët e tjerë dhe martirët e rënë për liri.

Po ashtu sonte fillon edhe turneu tradicional në futboll të vogël për nder të dëshmorit.
Lavdi!