“Green Park Residence” në Lipjan zgjidhje e duhur për banim në një lagje të mirë menduar

“Green Park Residence” është një kompleks i ri banesor që po ndërtohet në Lipjan në formë të një lagjeje private, në rrugën “Sadik Shala”, i cili do të ofrojë kushte të veqanta dhe shumë të volitshme për banorët që do të kenë privilegjin për të qenë pjesë e “Green Park Residence”.

Ju ofrojmë zgjidhjen e duhur për banim në një lagje të mirë menduar, planifikuar gjatë, ndërtuar me përkushtim në secilin detal, për një qëllim të vetëm: një jetë të mirë, të shëndetshme, kualitative.

E SPONZORIZUAR

“Green Park Residence” mund të gjeni banesa me dimensione të ndryshme.

▪️ 87.66 m²
▪️ 92.54 m²
▪️105.65 m²
▪️114.98 m²
▪️115.65 m²

Lokacioni : Rruga Sadik Shala , Qamil Olluri Tel: 049 122 222