Familja Vuniqi falë gjakun familjes Nishori në Vërshevc

Familja Vuniqi ka falur gjakun Familjes Nishori në Vërshevc të Komunës së Lipjanit.

Dje gjatë ditës në fshatin Vërshevc të Komunës së Lipjanit një vajzë e moshës 12 vjeqare ishte goditur nga traktori ku dhe kishte humbur jetën.

Sot është shtrirë dora pajtimit mes familjës Nishori dhe Vuniqi në Vërshevc.

I pranishëm gjatë varrimit ishte edhe Kryetari Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti.

Për këtë rast kishte dhënë detja edhe Policia Kosovës.

“Rreth ores 19:00 kemi pranuar informaten për një aksident trafiku në fshatin Vërshevc të Lipjanit. Në aksident kanë qenë të përfshira një bicikletë dhe një mjet bujqesor (traktor). Si pasojë e aksidentit lendime të renda trupore ka pësuar ngasesesja e bicikletes (femer 2006). E njejta është dërguar për tretman mjëkesor në QKUK, nga ku jemi njoftuar se rreth ores 20:00, ka ndërruar jetë. Ngasesi i mjetit bujqësor me urdher të Prokirorit të shtetit është dërguar në mbajtje. Me rasti po merret njesiti i trafikut”, tha Ahmeti për “Zërin”.