Donacion nga EULEX, ndihmohen 7 familje në Lipjan

Kryqi i Kuq i Kosovës – Dega Lipjan ka njoftuar se ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjenik për familjet me nevojë.

“Ka Bërë shperndarjen e Pakove Ushqimore dhe Higjenike për Familjet në nevoj , Donacion nga EULEX . Jan ndihmuar 7 Familje ne Janjevë dhe Lipjan”, ka shkruar Kryqi i Kuq i Kosoves Dega në Lipjan

E SPONZORIZUAR